”Panun kuvissa on tunnelma nähtävissä, hän huomioi ihmiset ja tilanteen todella hienosti.”
– Minna Luomalahti, HR- ja viestintäjohtaja, Koskisen

”Panun kanssa työskentely on helppoa ja luontevaa. Hän kuuntelee tarkalla korvalla asiakkaan toiveita ja tuo myös omat ideansa esille.”
– Krista Kihlman, markkinointikoordinaattori, Koskisen

“Kiitos ISOKUVA ja Panu upeista henkilökunnan kuvista! Saimme persoonalliset, meidän näköisemme kuvat. Hienoa, miten otat huomioon meidän toiveemme, ja että siitä eteenpäin voimme täysin luottaa visioosi. Olet huippu!!”
– Niina Isomäki, tj, Beauty Designers oy

"Panun kanssa työskentelyä on leimannut neljä asiaa: mutkattomuus, joustavauus, näkemyksellisyys sekä rento hyväntuulisuus. Ei kai yhteistyökumppanilta muuta tarvitakaan?"
– Sami Turunen, Viestintätoimisto Arvosana Ky

“Olemme käyttäneet Panu Rissasta nettijulkaisuissa, käsiohjelmissa ja muussa mainonnassa käytettävien valokuvien ottamiseen. Panu Rissanen on erittäin ammattitaitoinen valokuvaaja ja kuvien käsittelijä. Suosittelemme.”
– Matti Vanhanen, Lahden Kohtaamispaikka ry

“Olen käyttänyt valokuvaaja Panu Rissasta usean vuoden ajan kuvaajana juttukeikoillani.Panun kanssa yhteistyö on aina sujunut mutkattomasti. Hän valmistautuu kuvauskeikalle perusteellisesti eikä toimittajan tarvitse ammattimiestä ohjata. Panu kuuntelee toimittajan toiveita ja täyttää ne ja esittää myös omat näkökulmat aiheeseen.
Iltapäivälehdelle vuosikymmenet työskennelleenä tiedän, mitä tarkoittaa, kun juttu, kuvat ja video tarvitaan nopeasti toimitukseen ja lukijoille levitettäväksi – aikaa ei ole hukattavaksi.Voin suositella Panua kuvauskeikoille.”
– Vesa Näveri, journalisti, Lahti

Olen saanut olla suunnittelemassa ja toteuttamassa Panun ja Isokuvan kanssa sekä valokuvaus- että videokokonaisuuksia.Taitavasti ja nopeasti on laadittu käsikirjoitettuja valmiita ja  erinomaisia videoita aina pieniin draamoihin asti. Mielelläni jatkan Panun kanssa yhteistyötä. Helppoa ja idearikasta!
- Liisa Välilä, toiminnanjohtaja, Kataja ry

Olemme tehneet ISOKUVAn ja Panu Rissasen kanssa monipuolisia kuvausprojekteja brändi- ja henkilökuvauksista toimitila- ja tuotekuvauksiin. Kuvia on tuotettu verkkojulkaisuihin sekä asiakaslehtiin ja mainoksiin. Panu on taitava kuvaaja, mutta myös joustava ja luova yhteistyökumppani, jonka kanssa on erittäin helppo työskennellä.
- Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy, Viestintä ja markkinointi

Submit
Kiitos viestistäsi!
Back to Top